A SUZUKI CONNECT hét szervizfunkciót kínál

Töltse le és telepítse okostelefonjára a SUZUKI CONNECT alkalmazást, hogy még kényelmesebbé és megnyugtatóbbá tegye Suzuki autójának élményét.

  • Megjegyzés:
  • - Minden szolgáltatásnak sajátos működési feltételei vannak, ezért a részletekért kérjük, olvassa el az "Alkalmazás felhasználói kézikönyvét".
  • - Az alkalmazás oldalai előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Állapotra vonatkozó értesítések

Nyitva hagyott ajtó

Nyugodt lehet a SUZUKI CONNECT segítségével, amely értesítést küld, ha nyitva hagyta az autóját. Ha ez megtörténik, akkor az alkalmazás segítségével könnyedén és azonnal bezárhatja az ajtót távolról.

Bekapcsolva hagyott fényszórók / vészvillogók

Ha véletlenül bekapcsolva hagyja a fényszórókat vagy a vészvillogókat, nem kell aggódnia. A SUZUKI CONNECT segítségével kímélheti az akkumulátort azáltal, hogy emlékezteti Önt, hogy térjen vissza autójához a fényszórók vagy a vészvillogók kikapcsolásához.

Parkoló jármű kereső

Többé nem kell bolyongania a parkoló autóját keresve. Könnyedén megtalálhatja és visszatérhet parkoló autójához az alkalmazással, amely a térképen megmutatja a helyet, ahol utoljára állt. Ez különösen hasznos, ha autóját például egy bevásárlóközpont parkolójában hagyta.

További funkció: A parkoló autó helyének megosztása

A parkoló autó helyének megosztása kényelmes funkció: ha családjával vagy barátaival találkozót szervez e-mailben vagy rövid üzenetben pontosíthatja a találkozási pontot.

  • Megjegyzés:
  • - Többszintes parkolóházban történő parkolás esetén a helyszín megtalálható a térképen, de az emelet nem jelenik meg.
  • - Gyenge GPS-vételű helyeken, például mélygarázsokban, előfordulhat, hogy nem lehet megjeleníteni a pontos helyet.

Vezetési előzmények

A SUZUKI CONNECT segítségével megtekintheti az elmúlt 18 hónap vezetési előzményeit. Az egyes vezetők adatait utanként külön-külön is elkülönítheti, és az adatokat magán- vagy üzleti használatra kategorizálhatja. Az adatok CSV fájlként is exportálhatók.

Az egyes utak szerint elérhető információtípusok:

• vezetési nap és időpont     • eltöltött idő     • megtett távolság     • átlagos üzemanyag-fogyasztás     • az utazás kezdő- és végpontja

Virtuális kerítés és Kijárásitilalom-riasztás

Virtuális kerítés

Még ha nem is Ön vezeti az autót, akkor is mindig kapcsolatban van vele. A SUZUKI CONNECT segítségével beállíthatja a területet és az időt, hogy riasztást küldjön, amely értesíti Önt, ha a másik vezető által vezetett autó a beállított idő alatt behajt a beállított területre, vagy elhagyja azt.

Kijárásitilalom-riasztás

Természetes, hogy aggódik, ha valaki, aki fontos Önnek, autót vezet. A SUZUKI CONNECT segítségével beállíthatja a riasztás időpontját és területét, amely értesíti Önt, ha a másik vezető által vezetett autó egy meghatározott időszakban nem tartózkodik a beállított területen. Például értesítést kap, ha egy külön élő családtagja nem tért vissza a beállított időn belül otthonába.

Biztonsági értesítések

Biztonsági riasztás értesítése

Az autó biztonsága érdekében a SUZUKI CONNECT értesíti okostelefonját, ha a parkoló autó zárját feltörik, és ezzel aktiválja a biztonsági riasztást.

Motorindítási értesítés

Hogy autója biztonságban legyen, beállíthat olyan időpontokat, amikor várhatóan nem használja az autót, például amikor alszik vagy dolgozik. A SUZUKI CONNECT értesíti Önt, ha a motor ezeken az időszakokon belül beindul.

Hibajelző értesítés

Ha az autóban valamilyen probléma miatt kigyullad a figyelmeztető lámpa, értesítést kap okostelefonján. Az alkalmazás jelzi a probléma okát, és tanácsokat mutat a javasolt intézkedésekkel. Ezután az alkalmazás segítségével közvetlenül felhívhat egy márkakereskedőt, vagy kérheti a közúti segítségnyújtást.

Időszakos karbantartás / Visszahívási értesítés

Annak érdekében, hogy autója időszakos karbantartását időben elvégezze, az idő közeledtével emlékeztető üzenetet kap. Akkor is értesítést kap, ha autóját visszahívás vagy szervizkampány érinti.